Presentació

Aquest manual pretén tenir en compte la seguretat i salut en el treball al sector de l’hostaleria, per eliminar o reduir l’origen de les causes dels riscos i alhora afirmar el compromís d’establir una cultura preventiva, la qual cosa és tasca de tots.

Inclou aspectes com la legislació específica del sector, els riscos i les condicions dels llocs de treball, els equips i les instal·lacions, i els equips de protecció individual, entre altres.

L’hostaleria té una importància econòmica significativa i dóna ocupació a molts treballadors i treballadores, sobretot en zones turístiques. En aquest sector s’inclouen hotels, restaurants, bars, etc.

Voldríem agrair especialment la participació de totes aquelles persones i empreses que han col·laborat amb les seves experiències en la publicació d’aquest document. Aquestes empreses són:

▪ Asociación de Hosteleros de la SAFOR
▪ Atalaya Park Hotel Resort, SL
▪ Bluebay Hotels
▪ Grupo La Cala
▪ Grupo Marbella Club
▪ Grupo Sagesa
▪ Hosbec
▪ Hotel Alfonso XIII
▪ Hoteles Gandía, SA
▪ Hoteles Sunwing, SA
▪ Hoteles Servigroup
▪ Precise Resort el Rompido

Sense els seus comentaris, les seves experiències i tota la seva informació molt valuosa no hauria estat possible la realització d’aquesta publicació, la qual, queda emmarcada dins del Pla General d’Activitats Preventives de la Seguretat Social.

 

R1E17013C

  • Categorías: Riesgos
  • Fecha de publicación: 28/06/2017
  • Formato: Guías y manuales
  • Idioma: Catalán