Presentació
Aquest manual pretén tenir en compte la seguretat i salut en el treball al sector de l’hostaleria, per eliminar o reduir l’origen de les causes dels riscos i alhora afirmar el compromís d’establir una cultura preventiva, la qual cosa és tasca de tots.
Inclou aspectes com la legislació específica del sector, els riscos i les condicions dels llocs de treball, els equips i les instal·lacions, i els equips de protecció individual, entre altres.
L’hostaleria té una importància econòmica significativa i dóna ocupació a molts treballadors i treballadores, sobretot en zones turístiques. En aquest sector s’inclouen hotels, restaurants, bars, etc.
Voldríem agrair especialment la participació de totes aquelles persones i empreses que han col·laborat amb les seves experiències en la publicació d’aquest document. Aquestes empreses són:
- Asociación de Hosteleros de la SAFOR
- Atalaya Park Hotel Resort, SL
- Bluebay Hotels
- Grupo La Cala
- Grupo Marbella Club
- Grupo Sagesa
- Hosbec
- Hotel Alfonso XIII
- Hoteles Gandía, SA
- Hoteles Sunwing, SA
- Hoteles Servigroup
- Precise Resort el Rompido
Sense els seus comentaris, les seves experiències i tota la seva informació molt valuosa no hauria estat possible la realització d’aquesta publicació, la qual, queda emmarcada dins del Pla General d’Activitats Preventives de la Seguretat Social.
R1E17013C
- Fecha de publicación: 28/06/2017
- Categorías: Riesgos
- Formato: Guías y manuales
- Idioma: Catalán